Wie we zijn

Bij Het Woonidee zijn we ervan overtuigd dat je huis een echte thuis moet worden. En die thuis creëer je door je goed te voelen in je eigen omgeving. Een interieur dat perfect is afgestemd op je levensstijl en je behoeften. Het Woonidee is ontstaan als dochteronderneming van afwerkingsbedrijf AF-interieur. Zo konden we onze bedrijfsvoering volledig afstemmen op jou als klant en ons toespitsen op wat voor jou belangrijk is: een sfeervol interieur creëren. Ervoor zorgen dat alles mooi bij elkaar past én praktisch blijfft in gebruik. De verlichtingspunten op de juiste plaats en het prefecte likje verf op de muur. 

Met onze brede materiaalkennis weten we als binnenhuisarchitecten als geen ander wat er op de markt is en welk budget hier tegenover staat. We kennen de eigenschappen van diverse materialen voor je interieur en weten perfect voor welke toepassingen jij ze kan inzetten. Zo streven we naar een project dat niet alleen mooi, maar ook kwalitatief afgewerkt is

 

Extra artikel

Gepassioneerd Team

 

Het Woonidee is een volledig team van interieurarchitecten en maatwerkers met een ongeziene passie voor adembenemende interieurs. Elk interieur is voor ons uniek waardoor wij kiezen voor een persoonlijke aanpak. En dat team bundelt samen meer dan 60 jaar ervaring, die we dagdagelijks verwerken in onze projecten. Wie kiest voor Het Woonidee, kiest dus niet zomaar een binnenhuisarchitect, maar een totaalpartner die je bijstaat in elk proces van je verbouwing.