Wat we doen

Het Woonidee is jouw totaalpartner voor een comfortabel interieur waarin jij je thuis voelt. Samen gaan we op zoek naar een interieur dat past binnen jouw stijl, budget én je woonbehoeften. Of je nu houdt van landelijk, modern of tijdloos. Het Woonidee staat je als totaalpartner bij van A tot Z. Van de eerste schets tot het laatste stuk decoratie. Zo heb jij op elk moment een aanspreekpunt waar je met alle vragen of bedenkingen terecht kan. Dat is (ver)bouwen zonder zorgen of complexe administratie. Welkom in je nieuwe thuis! 

Ontwerp

Ontwerp

Totaalpartner zijn voor jouw (ver)bouwproject. Dat is niet zomaar een woord bij Het Woonidee. Maar onze volledige filosofie. Wij kijken naar het totaalbeeld van je interieur. Dat is niet alleen ervoor zorgen dat jouw nieuwe interieur de juiste uitstraling heeft, maar ook voor het juiste budget. Als binnenhuisarchitect hebben we alle aspecten onder de knie om jouw interieur vorm te geven binnen de stijl én het budget dat jij vooropstelt. Onze kennis over nieuwe technieken en trends schaven we constant bij. Het gevolg? We weten perfect welke mogelijkheden er zijn voor je nieuwe vloeren, maatkasten, elektriciteit, binnenschrijnwerk, keuken of badkamer. Dat is geen verkooppraatje, maar een belofte. 

Een interieurvormgever dat alles op elkaar afstemt.

Jouw nieuwe interieur, start bij Het Woonidee met een uitgebreid en volledig plan op basis van een eerste kennismakingsgesprek. Als binnenhuisarchitect komen we persoonlijk bij je langs om je verbouwingen te bespreken en stellen we een compleet grondplan en ontwerp op van je nieuwe interieur. Een ontwerp samen met een raming van de werking. Zo creëren we een totaalbeeld voor jou als klant.

Uitvoering

Uitvoering

Het Woonidee zorgt voor doordachte oplossingen.

Het verschil tussen iets goed en iets geweldig zit hem in de details. Alleen zijn details bij ons geen details. Ze maken het design. Daarom stoppen we in elk ontwerp subtiele accenten. Voor velen een bagatel. Voor ons een bijzonderheid die ons onderscheidt van de concurrentie. We zoeken naar doordachte oplossingen in moelijke situaties waarbij we beroep doen op onze creatieve geest en technische kennis. Zo toveren we als interieurvormgever het voorontwerp om tot haarscherpe 3D beelden en renderbeelden. Hierdoor waan jij jezelf al in je nieuwe interieur. Bovendien bevatten deze beelden alle details die nodig zijn voor de uitvoering van de werken.

Daarnaast voorzien we een praktisch plan dat technische informatie bevat voor de uitvoering van jouw interieur. Kortom: wie met ons in zee gaat, zet een stap dichter bij zijn of haar woondroom. 

 

Coördinatie

Coördinatie

Droom jij van een nieuw interieur? Maar je weet niet welke werken er allemaal moeten worden uitgevoerd en welke oplossingen er bestaan? Of welke oplossing er nu voor jou de beste is? Bij Het Woonidee zit je goed. Door onze nauwe samenwerking met AF-interieur, kunnen we jou met raad en advies bijstaan. Van ontwerp tot uitvoering. Het Woonidee staat in voor een uniek ontwerp en piekfijne inplanning en opvolging van jouw project. Terwijl AF-interieur zicht ontfermt voor een afwerking tot in de kleinste details. Kortom: alles wordt geregeld zodat jij als klant zorgeloos kan genieten van je nieuwe interieur.

 

Kleur & materiaaladvies

Al van bij het ontwerp houdt Het Woonidee rekening met de technische mogelijkheden van jouw ruimte. Ons ervaren en gepassioneerd team van interieurarchitectes bepalen we zo welke kleuren, materialen en verlichting er in de ruimte(s) passen. Zo krijgt jouw volledige interieur vorm en creëren we een harmonieus geheel met subtiele accenten.

 Uitvoeringsplan interieur

Dankzij onze duurzame relatie met onderaannemers en AF-interieur kunnen we jouw woonproject in 10 weken finaliseren. Dit realiseren we door een gedetailleerde planning van de uitvoering. Waardoor ook jij op elk moment weet wat de volgende stap is. Een badkamerinrichting of renovatie kunnen we zelfs in 2 weken tijd afwerken.